FESTIVAL VEUS
FESTIVAL VEUS El primer concert del festival de grups vocals rememora els THE BEATLES a través de les quatre veus femenines de LES BRÜNETTESLa quarta edició del Festival VEUS ja està en marxa i ho fa de la mà del grup alemany Les Brünettes. Quatre veus femenines repassen a aquesta hora al Teatre Principal la gran discografia dels quatre joves de Liverpool que varen revolucionar la història de la música. Un concert delicat i emotiu que recorre a través d’imatges i cançons grans temes del grup.

 

La tarda ha començat amb el primer dels miniconcerts de les corals locals olotines que un any més participen del VEUS. La primera coral en oferir un miniconcert ha estat la Coral de l’Associació de la Gent Gran juntament amb els Amics de les Lletres Garrotxines, que han ofert un petit recital de música i poesia al pati de l’antic Hospital. Aquest any són sis les coral que prendran part d’aquesta edició en diferents espais del centre de la ciutat.

 

La programació del primer dia del festival VEUS la tancarà el concert de The Tribulettes.  Aquesta nit, el grup madrileny actuarà al Torín amb una posada en escena i energia que sobre l’escenari no deixarà a ningú indiferent.

 

Aquest quarta edició del Festival VEUS que comença aquest dijous i finalitzarà diumenge. L’organitza DinàmiG, amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·labora La Vanguardia.

Més informació i venda d’entrades a
www.festivalveus.catimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat