EL GRUP INTERNACIONAL ACCENT AL VEUS
EL GRUP INTERNACIONAL ACCENT AL VEUS El cap de cartell del festival actua el tercer dia del festival que aquest dissabte ha omplert de música diferents espais del centre d'OlotEl tercer dia del festival VEUS ha tingut com a acte més destacat el concert del grup Accent. Sis veus masculines de sis països diferents cantant de forma unísona amb complicades harmonies i modulacions vocals úniques. Aquest grup de cant a capella, ha recorregut tot tipus de gènere musical amb versions i temes propis davant del públic del Teatre Principal d’Olot.

 

Accent ha estat el cap de cartell del festival VEUS que aquest matí ha començat amb el taller de Nacho Melús. De les 11 a les 14h i de les 16 a les 18h, els participants han fet un recorregut entre la tècnica, el ritme i el cant de forma dinàmica i completa en un taller intensiu que ha tingut lloc a la sala El Torín.

 

Els miniconcerts han començat aquest migdia. A les 12h, ha estat el torn de Seven-La Quarta Paret al Firal mentre que a la tarda les actuacions s’han traslladat a diferents punts del centre de la ciutat. El cor infantil de l’Escola Pia Cor Kora i el cor Corfeó Ensemble Vocal de l’Orfeó Popular Olotí han cantat davant de la cúpula instal·lada per la Fira del Pessebre. El cor Cantàbile Cor de Cambra ha actuat un any més al pati de l’Antic Hospital.

 

L’última activitat d’aquest dissabte serà la sessió golfa que, una nit més, acull la sala El Torín. El grup valencià Dómisol Sisters segur que farà ballar als assistents amb un repertori musical que repassarà el swing més clàssic.

 

El festival VEUS afrontarà demà l’últim dia. A les 12h del migdia al Firal petit concert de Xiula, un espectacle musical familiar que ens farà viatjar per dins i fora de nosaltres.

 

Aquest quarta edició del Festival VEUS va començar aquest dijous i finalitzarà diumenge. L’organitza DinàmiG, compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·labora La Vanguardia.

 

Més informació i venda d’entrades a www.festivalveus.cat

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat