PLA, MUGURUZA I REFREE SERAN ELS CAPS DE CARTELL DEL MINI
PLA, MUGURUZA I REFREE SERAN ELS CAPS DE CARTELL DEL MINI Avui s’ha presentat la 6a edició del Festival, que tindrà lloc entre el 25 de febrer i el 5 de marçAlbert Pla, Fermín Muguruza i Refree seran els caps de cartell de l’edició d’ElMini 2016 amb l’espectacle Guerra, que faran al Teatre Principal d’Olot el 26 de febrer. Un espectacle que han programat conjuntament el festival i l’Institut de Cultura d’Olot. Josep Quintana, de La Química, ha manifestat que, el de la propera edició “el cartell artístic més ambiciós de totes les edicions del Mini”. També hi participaran David Carabén (de Mishima), Sr. Chinarro, Núria Graham o Las Migas, en concerts a l’Orfeó i a la sala El Torín.

D’altra banda, el festival oferirà diverses actuacions de grups emergents – com Matthew McDaid, Ran Ran Ran i Marion Harper- amb la voluntat d’oferir al públic la possibilitat de descoberta de noves formacions o cantants. Com cada any es realitzarà un fil musical el dissabte 27 de febrer, data que coincideix amb el cap de setmana de l’Olot x 2, amb actuacions durant la tarda a nou places del casc antic i comercial de la ciutat. Mazoni, a la Plaça Major; Agnès & The Pepits a Sant Esteve i altres actuacions d’artistes locals.

En la propera edició del festival es s’estrenarà també el documental sobre la història i trajectòria de la banda olotina Xucu-pà, produït juntament amb l’Institut de Cultura i realitzat per Produccions Minnim. El festival tornarà a organitzar els ja consolidats concerts als pisos, que enguany es faràn el dissabte 5 de març a la tarda i on hi actuaran noms tan representatius com Bikimel, Leonmanso, Sanjosex, Ferran Palau, Senior i Rooms.

Totes les entrades es posaran a la venta a partir del divendres 18 de desembre a la seva pàgina web oficial: www.elmini.net.
ElMini tindrà aquest any com a seu principal El Casino Olotí. Un espai de trobada, on es programaran concerts gratuïts i altres activitat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat