LA CAMPANYA DE NADAL DEL MERCAT D’OLOT JA TÉ GUANYADORS
LA CAMPANYA DE NADAL DEL MERCAT D’OLOT JA TÉ GUANYADORS L’Associació de Placers ha sortejat aquest migdia els 4 premis de 500 euros entre els clients del MercatA les 12h d’aquest migdia ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró”. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, acompanyat del també placer Fermí Corominas i del regidor de l’Ajuntament d’Olot, Jordi Güell, han assistit al sorteig, que s’ha celebrat davant del Mercat d’Olot.

 

L’Eva Espuña de Riudaura, en Miquel Bosch d’Olot, la Paqui Lopera d’Olot i la Dolors Bartrina d’Olot han estat, per aquest ordre, els guardonats dels premis de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot. Cadascun d’ells ha obtingut un premi 500 euros per gastar-se a les parades del Mercat d’Olot. En Miquel Bosch i la Dolors Bartrina han pogut arribar al Mercat d’Olot on han rebut les felicitacions dels assistents com a guanyadors de la campanya “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró” que va començar el dilluns 9 de desembre i ha finalitzat el 4 de gener.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat