GRAN ACCEPTACIÓ DE LA CAMPANYA “NADAL SOBRE RODES”
GRAN ACCEPTACIÓ DE LA CAMPANYA “NADAL SOBRE RODES” L’Associació de Comerciants i els Placers exhaureixen les 60.000 butlletes per participar del sorteig del cotxe, que s’ha realitzat aquest dissabteSocorro Molina Villarraso ha estat la guanyadora de la campanya del comerç d’Olot “Nadal sobre rodes”. Aquest dissabte al migdia a la Plaça de Mig i enmig d’una gran expectació, una mà innocent ha estat l’encarregada d’escollir la butlleta premiada entre les 60.000 que optaven el premi. La guanyadora ha estat la segona butlleta extreta ja que la primera no ha contestat la trucada realitzada des del mateix lloc del sorteig, tal com establien les bases de la convocatòria.

Per tant, Socorro Molina Villarraso s’ha emportat el premi de la campanya “Nadal sobre rodes”: un NISSAN MICRA carregat de productes. Segons ha explicat aquesta veïna d’Olot que, després de rebre la trucada que l’acreditava com a guanyadora, s’ha desplaçat a la Plaça del Mig “tenia unes 5 o 6 butlletes, d’establiments de la Plaça Mercat, però també d’altres botigues de la ciutat”. Molina ha afegit que “em fa molta il.lusió que hagin escollit la meva butlleta entre totes les del sorteig i sobretot el premi perquè la meva filla s’ha de treure el carnet de conduir  i ens anirà molt bé”.
 
L’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot han acabat tots els talonaris que havien posat a disposició dels seus clients per poder participar de la campanya. En total, s’han distribuït 60.000 butlletes des del 5 de desembre i fins aquest 5 de gener. Els 127 comerços participants (21 de la Plaça Mercat i 106 d’associats a l’ACO) han lliurat, durant l’últim mes, les butlletes que calia omplir amb les dades personals i dipositar-les a qualsevol de les urnes instal.lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços associats a l’ACO per poder optar al premi. Els presidents de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Vilarrassa i Jordi Rovira respectivament, han remarcat que  “estem satisfets de la campanya per la bona acceptació que ha tingut i l’expectació que ha generat”.

En aquest mateix sentit, també s’ha pronunciat el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda que ha subratllat que “ha estat una sorpresa un dissabte al matí tanta gent hagi vingut a esperar el resultat del sorteig, fet que demostra l’èxit de la campanya”. Vayreda ha destacat “la col.laboració en una iniciativa conjunta de l’Associació de Comerciants i l’Associació de Placers que des de l’Ajuntament sempre hem anat treballant i que, veient l’èxit d’aquesta primera campanya, n’hi hagi moltes més”.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat