DOBLE PROPOSTA CULTURAL PER AQUEST DISSABTE
DOBLE PROPOSTA CULTURAL PER AQUEST DISSABTE Presentació del segon disc de la cantautora Clara Sánchez-Castro al Torín i representació de “La Juguesca” al Teatre PrincipalSota la direcció musical del cassanenc Marc Mas, Clara Sánchez-Castro arriba a Olot am tota la formació que la va acompanyar durant la gravació del disc, que sonarà en directe per primera vegada. A l’escenari, vuit músics –piano, bateria, guitarra, baix i el quartet de corda Mare Nostrum Musicae- i uns quants artistes convidats: el raper Saiko, amb qui cantarà el tema “Respira; el cantautor Miquel Abras, per interpretar a duet la balada “L’amor líquid” i la seva filla Maria, amb qui farà tàndem a “La mandra”.

“Molt Clara”
el concert de la cantautora garrotxina començarà aquest dissabte a les 8 del vespre a la Sala El Torín. I a la mateixa hora, al Teatre Principal, “La Juguesca” de Sala 4. Per què hi ha d’haver un únic model de vetlladors si la societat és cada vegada més diversa. Amb aquesta premissa, la sala 4 del tanatori Nostra Hora obre les portes amb l’objectiu d’oferir una vetlla ben especial. El seu primer client és un difunt il.lustre, un argument que porten a escena els 4 actors olotins que representen el text escrit per ells mateixos. 

Per a més informació, consulteu www.olotcultura.cat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat