ACORD AMB PIMEC PER PORTAR CURSOS SUBVENCIONATS A OLOT
ACORD AMB PIMEC PER PORTAR CURSOS SUBVENCIONATS A OLOT N'hi ha 2 programats per aquest setembre. Prioritàriament, s’adrecen a treballadors en actiuLa FES acaba de signar un conveni amb PIMEC, la patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya, per tal d’acollir a Olot part de la seva oferta de cursos subvencionats. L’alcalde accidental d’Olot Pep Berga i el director de la FES, Jordi Calabuig han presentat l’acord, que permet ampliar l’oferta de formació que ja s’està oferint a la comarca i aprofitar els recursos de formació contínua per a treballadors en actiu, una formació totalment subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Fins a final d’any s’han programat dos cursos. El primer és de Xarxes socials i s’hi treballarà l’estratègia a seguir en diferents xarxes –Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram i Pinterest–, com gestionar continguts a cada xarxa, i qüestions de seguretat i imatge. Comença el 19 de setembre i tindrà 30 hores de durada. El segon serà d’Habilitats directives, tindrà una durada de 20 hores, i es dirigeix especialment a càrrecs intermedis o petites estructures. Tindrà lloc el mes de novembre i s’hi treballaran les competències de lideratge, les habilitats com a motivador i creador d’equips i la gestió del talent.

Amb aquest conveni Olot entra a formar part de les ciutats on PIMEC programa els seus cursos arreu de Catalunya. Fora de la regió metropolitana de Barcelona, n’organitza a Tarragona, Reus, Amposta, Lleida, La Seu d’Urgell, Manresa, Girona i ara també a Olot.

Els cursos de PIMEC s’afegeixen a l’oferta formativa anual que programa la FES.  Des de gener a juliol 2017 s’han registrat 422 matrícules distribuïdes en 35 cursos realitzats, amb un total de 531 hores de formació impartida.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat