SERVEI DE CATALÀ OLOT-LA GARROTXA
SERVEI DE CATALÀ OLOT-LA GARROTXA Inici del tercer trimestre en línia. Inscripcions a partir de dimarts 28 d'abrilEl Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, en coordinació amb tots els serveis de la demarcació que depenen del Centre de Normalització Lingüística de Girona, reprèn la seva activitat formativa, que serà 100% en línia en aquest tercer trimestre del curs 2019/20. Es podran fer tots els nivells, del Bàsic 1 al Suficiència 3, des de la plataforma Parla.cat.

Les inscripcions es faran des d’aquesta mateixa plataforma, seguint el calendari següent:
  • 28 d’abril: inscripció antics alumnes de nivells bàsics i elementals. (A2 i B1 europeus)
  • 29 d’abril: inscripció antics alumnes de nivells intermedis i de suficiència. (B2 i C1 europeus)
  • 4 de maig: inscripció alumnes nous, de tots els nivells.
Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell al Parla.cat mateix, abans de matricular-se a un curs. El pagament es farà mitjançant el sistema PayPal, des d’aquesta plataforma. Els cursos tindran una durada de dos mesos, de l’11 de maig al 10 de juliol, i seran totalment en línia, amb un tutor virtual que anirà guiant l’aprenentatge. En el cas dels cursos amb prova final homologada, l’examen es farà a finals de juliol, si la situació ho permet.

Caldrà tenir un ordinador amb connexió a Internet per poder fer aquesta formació, que, a partir del Bàsic 3, es podrà complementar fent un Voluntariat per la llengua virtual.

Tota la informació, a la pàgina web www.cpnl.cat/olot-garrotxa o al correu olot-garrotxa@cpnl.cat


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat