CARNESTOLTES INFANTIL
CARNESTOLTES INFANTIL Aquest dissabte 22 de febrer se celebrarà el Carnaval InfantilAquest cap de setmana arriba la 42a edició del Carnestoltes infantil d'Olot organitzat, aquest any, per Esplais de la Garrotxa i l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot. Tot i que també hi col•laboren altres entitats com l'Escola d'Art d'Olot amb la decoració de la plaça Major i l'Escola Municipal d'Expressió amb el disseny del cartell que, en aquesta ocasió, ha anat a càrrec de la Llibertat Beà Pasqual.

 

Aquest any el Carnestoltes Infantil tindrà lloc el 22 de febrer i tindrà els actes següents:

  • A les 12 del migdia hi haurà la visita del rei i la reina Carnestoltes al supermercat Bonpreu, on regalaran caramels a tots els nens i nenes que trobin disfressats.
  • A les 4 de la tarda tindrà lloc la concentració a la Plaça Clarà i serà l'inici de la rua que acabarà a la Plaça Major i estarà presidida pel rei i la reina del carnestoltes i el grup de percussió Timbus. Després de la rua a la Plaça Major hi haurà el pregó del rei i la reina del carnestoltes i es farà un espectacle a càrrec dels Salats que ens farà ballar a tots i totes. Tot seguit hi haurà un berenar per als disfressats. En cas de pluja tota l'activitat es traslladarà al Pavelló firal.

 

Aquest any la reina Carnestoltes serà la Marina Callís i el rei en Marçal Bancells. Des de l'organització s'ha volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot per ajudar econòmicament cada any a la realització d'aquest esdeveniment, com també ho fa Bonpreu Esclat que, a més ens proporciona aliments per el berenar juntament amb la pastisseria Cropix i la xocolateria Gluki. També agrair a la Serpentina per proporcionar-nos material necessari per l'espectacle. Finalment també volem fer una agraïment especial a Rialles per tota la feina ben feta  organitzant fins aquest últim any el Carnestoltes Infantil.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat