L’ORQUESTRA SIMFÒNIA DEL VALLÈS PORTA A OLOT LA PASSIÓ SEGONS SANT MATEU
L’ORQUESTRA SIMFÒNIA DEL VALLÈS PORTA A OLOT LA PASSIÓ SEGONS SANT MATEU L’església de Sant Esteve tornarà a ser aquest dissabte l’escenari d’un concert de música clàssicaL’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Xavier Puig, interpretarà aquest dissabte 19 de març la Passió segons Sant Mateu de J. S. Bach. El Cantàbile Cor de Cambra d’Olot i el Cor Juvenil Gaia, ambdós dirigits per Joan Asin, també participaran del concert, que començarà a les vuit del vespre.

L’església de Sant Esteve es tornarà a convertir en un gran auditori per acollir un dels concerts de la gira de Setmana Santa organitzats per l’Orquestra Simfònica del Vallès. El programa escollit en aquesta ocasió és la Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach, una obra sobre el patiment i la mort de Crist, una de les més importants d’aquest compositor i de les més significatives de la música clàssica europea en general.

Aquest concert s’inclou dins del projecte iniciat per l’OSV fa cinc anys, sota el nom Gira de Setmana Santa. En aquesta ocasió, la gira que portarà la Passió a 9 ciutats catalanes, Mataró, Olot, Manresa, Tortosa, Tarragona, Terrassa, Barcelona, Cervera i Solsona, implica cors dels diferents llocs on actua. En el cas d’Olot, hi participen el Cantabile Cor de Cambra i el Cor Juvenil Gaia, dirigits tots dos per en Joan Asin. El concert dirigit per Xavier Puig, compta amb un excel.lent repartiment de solistes, Marta Mathéu (soprano), Gemma Coma-Alabert (mezzosoprano), Roger Padullés (tenor) i Xavier Mendoza (baríton).

Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat