LA POLICIA MUNICIPAL AJUDA A FER POSSIBLE UN POU D'AIGUA AL SENEGAL
LA POLICIA MUNICIPAL AJUDA A FER POSSIBLE UN POU D'AIGUA AL SENEGAL Amb la celebració dels 125 anys de la Policia Municipal es va iniciar una recollida de fonsLa Policia Municipal d’Olot ha ajudat a fer possible la construcció d’un pou d’aigua potable al Senegal. A través de l’Associació de caps de Policies Local de comarques gironines, els agents d’Olot va posar-se en contacte amb l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament de Bantadicori. Amb seu a Arbúcies, l’entitat té per objectiu recollir diners per construir pous d’aigua al Senegal. Ignasi López, cap de la Policia Municipal d’Olot ha agraït “l’esforç de totes les persones que van participar d’aquesta campanya” que es va iniciar amb motiu del 125è aniversari de la Policia Municipal d’Olot.

Gràcies a les actuacions realitzades des de la Policia Municipal d’Olot i la de l’Escala, junt a l’aportació de l’empresa Sorea, s’han pogut recollir els 6.000 euros necessaris per construir un pou d’aigua a la província de Velingara, al sud-est del Senegal. Amb aquest nou pou s’ha pogut millorar les condicions de vida de les famílies d’aquest territori senegalès, molts dels quals fins al moment havien de fer moltes hores de camí per anar a buscar aigua per a ús domèstic i de rec.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat