MÉS ATENCIONS A L'OFICINA DE TURISME
MÉS ATENCIONS A L'OFICINA DE TURISME Han augmentat un 18,8% aquest desembre en relació al 20156Segons dades recollides per l’Oficina de Turisme d’Olot, aquest mes de desembre han estat atesos un total de 1.920 visitants, una xifra que representa un increment del 18,8% respecte a la registrada el desembre de 2015. El dijous 8 de desembre, coincidint amb el Pont de la Puríssima, ha estat la data en què hi ha hagut més afluència de persones demanant informació a l’Oficina del carrer Francesc Fàbregas.

 

El mes de desembre es caracteritza per ser el visitant de proximitat el que més utilitza el servei d’informació turística d’Olot. És per aquesta raó que el 77.8% dels visitants provenen de Catalunya, i la majoria (41.5%) ho fa en família. Esdeveniments culturals com ara la Mostra de Pessebres, el Festival Veus i també les activitats programades dins l’Olot, Temps de Nadal i la Fira del Pessebre han estat les activitats per les quals el visitant s’ha interessat més.

 

Pel que fa als allotjaments d’Olot, la mitjana d’ocupació d’aquest mes de desembre ha estat del 46,8%, xifra 11 punts superior a la del desembre del 2015 que va ser del 35,8%. Si ens fixem en dates concretes, destaca el 80,8% d’ocupació assolit el divendres 9 de desembre coincidint amb la celebració a la ciutat del Festival VEUS i de la Fira del Pessebre.

 

Un desembre ple d’activitats a Olot, recollides dins la programació de l’Olot Temps de Nadal que, de ben segur, han contribuït a què les xifres de visitants i d’ocupació hagin estat tan positives.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat