AQUEST DISSABTE, NIT DE ROCK AL TORIN
AQUEST DISSABTE, NIT DE ROCK AL TORIN Rooms i Harvest actuaran en un doble concert, que començarà a les 23 hRooms són tres músics gironins hereus del so enèrgic de Fang: Carles Sucarrats, Isabel Ametller i Maria de Palol i ens porten a Olot el seu nou projecte musical: una proposta orgànica, natural i sòbria, apta per als amants de PJ Harvey o Björk. Una formació atípica de guitarres acústiques, guitarres elèctriques, percussió, violoncel, baix i veu que ofereix composicions vibrants i directes expressades amb intensitat i passió.

De la música gironina passem a una proposta internacional que fa coincidir Holanda i Catalunya sobre l’escenari: Harvest. Una de les bandes més prestigioses i de projecció internacional en el panorama del rock progressiu del país. Han compartit escenari amb algunes formacions com Marillion i, fins i tot, han comptat amb la participació de Steve Rothery en un dels seus discos. Sens dubte, el seu directe ens oferirà un so impecable, ple d’atmosferes emotives i íntimes sense deixar de banda el component visual i estilístic.

El preu de l’entrada per a aquest concert és de 12 euros a taquilla o 8 euros anticipada. Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, o bé de forma presencial al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat