LA COMPANYIA OLOTINA LA FUNERÀRIA PRESENTA PURGATORI
LA COMPANYIA OLOTINA LA FUNERÀRIA PRESENTA PURGATORI Aquest divendres, Xavier Ruscalleda ens porta una nova entrega teatral amb la companyia la Funerària.Aquest divendres 29 de gener a les 21 h al Teatre Principal d’Olot podrem veure Purgatori, una obra de la companyia olotina La Funerària  interpretada per Ferran Carmona, Pedro Carrizosa, Josep Jou, Anna Lagares i Albert March i dirigida per Xavier Ruscalleda.

L’espectacle converteix l’escenari en el purgatori, un lloc on ningú pot evitar de passar-hi. Tothom és culpable, tothom està sota sospita, tothom és susceptible de passar pel purgatori, fins i tot aquells que hem elevat a la categoria de santedat. Ni aquests se’n salven. L’home en essència individualista i farsant, condició de la humanitat, el descobrirem nuu, insignificant i vulnerable. Per molt que li neguem incansablement el mals que pateix la seva essència és irreversible. Que Déu ens agafi confessats.
El preu de l’entrada per a aquest espectacle és de 10 euros.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat