JAZZ OLOT ENCETA LA CINQUENA EDICIÓ
JAZZ OLOT ENCETA LA CINQUENA EDICIÓ El saxofonisa Greg Piccolo i la Barcelona Big Blues Band seran els encarregats de donar el tret de sortida aquest dissabte 30 de generEl cicle Jazz Olot arriba a la seva cinquena edició. L’aposta de l’Institut de Cultura d’Olot per portar concerts de jazz de qualitat d’una forma regular i estable al llarg de l’any s’ha consolidat. Un projecte que es va iniciar amb la col.laboració de la sala Jamboree de Barcelona, referent del jazz a casa nostra i que ha portat fins avui artistes de renom nacional internacional com Andrea Motis, Telva Rojas o Carla Cook entre d’altres.

El primer concert d’aquest nou cicle serà el dissabte 30 de gener (a les 22 h a la sala El Torín).  Anirà a càrrec del saxofonista i cantant Greg Piccolo amb la Barcelona Big Blues Band. Com es va fer l’any passat es tracta d’un concert inclòs dins el festival Sax-O-Rama. Olot està dins aquest festival des del seu inici. La Barcelona Big Blues Band ja va actuar a Jazz Olot l’any passat. Deu músics a sobre l’escenari amb Ivan Kovacenik al capdavant, que converteixen la sessió en una autèntica festa.

El cicle continuarà el 25 de març amb Jordi Rossy New Quintet. Una formació que s’ha creat exclusivament per acompanyar la petita gira dels veterans Mark Turner, Peter Bernstein, Doug Weiss i el reconegut Al Foster ( peça clau en les formacions  de Miles Davis.

I, el 3 de juny, actuarà Tricia Evy que portarà la dolçor i frescor dels ritmes caribenys a un jazz que ha sabut captivar el públic de París, ciutat on resideix.

Les entrades per als concerts de Jazz Olot és de 10 euros anticipada i de 12 a taquilla el dia del concert.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat