NOU ANY I NOVA PROGRAMACIÓ DE L’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
NOU ANY I NOVA PROGRAMACIÓ DE L’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXAPer encetar aquest nou any 2016, des de l’IDEAL-OJG s’ofereixen algunes novetats: un taller amb l'associació PIM PAM PUM FOC per poder viure l'experiència de ser un diable de correfoc, un taller de DJ's a càrrec de la nova associació juvenil Electrocircle, o un taller per treballar l’autocontrol, l'educació i el bon tracte a càrrec de la Tina Ruiz del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. També s’ha programat un taller de macramé a càrrec de l'artesana Txell Coll,  una xerrada sobre l'experiència personal d'en Kevin Critg en un dels seus viatges, o una xerrada sobre les tendències de la moda juvenil a càrrec del jove estilista i dissenyador Joel Gonzàlez.
 
També s’està preparant i treballant per realitzar una jornada d'orientació, tant Universitària com de Cicles Formatius, per a joves que hagin de decidir quins estudis realitzar. La idea és que els futurs estudiants puguin contactar i parlar directament amb altres joves que ja estan cursant estudis post-obligatoris i fer-se una idea d’en què consisteixen i resoldre dubtes. Serà el dia 16 d'abril de 10h a 13h. Més endavant s’informarà amb més detall.
 
A banda d'aquestes novetats, també es segueix oferint les activitats més consolidades com el projecte de suport a l'estudi, el grup de cuina, les converses d'anglès, i es continua donant suport al programa d'Olot TV  "Joves i què!?", i, a més a més, els joves ja es poden apuntar  per a l'esquiada a la Masella, activitat inclosa en el projecte Estaciona't 2016!
 
Podem constatar també que ja hi ha data per a la Jornada de delegats i per a la festa de Sant Tomàs, ambdues activitats organitzades per la Comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal. Tant a la jornada de delegats com a la festa de Sant Tomàs amb moltes novetats.

Per  apuntar-vos a qualsevol d'aquestes activitats o informar-vos de qualsevol tema referent a joventut, cal visitar l'IDEAL-OJG a recollir el full  d'inscripció, fins el 22 de gener de 2016, excepte a l’esquiada que us podreu inscriure fins el 25 de gener.

I ja per finalitzar, també anunciem una de les activitats més importants que s'organitzen des de l'IME i des de l'IDEAL-OJG, l'assemblea del Pressupost Participatiu! Una assemblea on els joves decideixen quines activitats volem fer per a la ciutat durant el 2016. L'any passat va ser un èxit, i s’espera que aquest any es repeteixi! Una bona oportunitat de fer propostes, presentar-les i defensar-les a l'assemblea.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat