OBERTA L'EXPOSICIÓ "LES TEIXEDES DE CATALUNYA"
OBERTA L'EXPOSICIÓ "LES TEIXEDES DE CATALUNYA" Fins al 3 d'abril es pot veure al Museu dels VolcansArran d’Europa, les teixedes són molt rares i es troben totalment en regressió. Per això va néixer el projecte Life-Taxus, engegat per diverses entitats catalanes, amb la voluntat de preservar aquests boscos dins el territori català fent especial incidència en tres espais naturals: les serres de Cardó i Llaberia, el bosc de Poblet i l’Alta Garrotxa.

L’exposició “Les teixedes de Catalunya” és una de les accions de divulgació que sorgeix del projecte LIFE taxus i es podrà veure al Museu dels Volcans fins al diumenge 3 d’abril. La inauguració va tenir lloc aquest dissabte passat 16 de gener i va comptar amb una visita guiada a càrrec d’Antònia Caritat, coordinadora del projecte LIFE Taxus i de l’exposició.

El mes de febrer hi haurà una altra activitat complementària que consistirà en la presentació de diapositives sobre els teixos i, com ja és habitual en les exposicions que es fan al Museu dels Volcans, la Biblioteca mòbil oferirà una selecció de materials de consulta, facilitat pel Centre de Documentació del PNZVG.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat