UNA EXPOSICIÓ SOBRE LLUÈRNIA A L’ESCOLA D’ART D’OLOT
UNA EXPOSICIÓ SOBRE LLUÈRNIA A L’ESCOLA D’ART D’OLOT “Hijacking Lluèrnia” és resultat del projecte FlâneurL’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot acull una exposició de fotografies dels alumnes del centre sorgida del projecte europeu Flâneur. L’exposició mostra una selecció d’obres realitzades pels alumnes de fotografia de l’Escola durant el taller impartit pel fotògraf alemany Boris Eldagsen durant el festival Lluèrnia 2015. Aquest taller va ser una de les activitats que es van fer durant el festival Lluèrnia a la ciutat d’Olot a través del projecte Europeu Flâneur, noves narratives urbanes.

En el projecte Flâneur hi participen 14 institucions de 10 països europeus. La finalitat del projecte, que compta amb el suport de la Unesco i de la Comunitat Econòmica Europea, és la de promoure l’estudi i la difusió del territori des de l’òptica de la fotografia. Durant aquest 2016, a la ciutat d’Olot, es podran veure altres propostes sorgides de Flâneur.

L’exposició “Hijacking Lluèrnia” es podrà visitar fins al 5 de febrer (de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h) a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat