MATRÍCULA PER ALS CURSOS TRIMESTRALS DE L’EME
MATRÍCULA PER ALS CURSOS TRIMESTRALS DE L’EME Aquest dimarts 10 de desembre s’ha obert el període de matriculacióAquest dimarts 10 de desembre s’ha obert el període de matriculació a l'Escola Municipal d'Expressió d’Olot (EME) per als monogràfics del segon trimestre. Es tracta d’una àmplia oferta de cursos pensats per a totes les franges d’edats.

Els cursos trimestrals són d’un dia a la setmana en sessions de matí, tarda o vespre i d’una hora i mitja, dues o tres hores, segons l’especialitat. S’ofereixen tallers d’interpretació i màgia, ceràmica, fotografia, animació, dansa contemporània, costura creativa, iniciació al teatre, dibuix i pintura, joieria, ganxet, scrapbooking i patchwork. De tota aquesta oferta trimestral destaquen, com a novetats, el curs d’interpretació i màgia a totes les edats, dansa contemporània per a joves i adults i joieria per a adults.   

També, en l’oferta de cursos anuals, podem trobar especialitats amb matrícula oberta.
Un total de 14 professionals formen part de l’equip docent de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot que té actualment 240 alumnes d’entre 3 i 90 anys repartits en 16 especialitats diferents. Per tant, l’EME compta en aquests moments amb un total de 27 grups amb dies i horaris diversos.
 
Per a inscripcions us podeu dirigir a l'Escola Municipal d'Expressió (Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22) de 5 a 7 de la tarda o per Internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot. Hi ha temps fins al 15 de desembre.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat