OLOT, PROTAGONISTA DE LA MARATÓ
OLOT, PROTAGONISTA DE LA MARATÓ Aquest diumenge, l’Estadi (a partir de les 10h) i el Pavelló (a les 16h) es convertiran en un dels platós de La MaratóAquest any, La Marató trepitja més territori que mai. Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que el fa possible des del 1992. Aquest diumenge 15 de desembre, cinc platós televisius emetran simultàniament des d’Olot, Tàrrega i Reus, tot combinant entreteniment, sensibilització i divulgació sobre les malalties minoritàries. La franja final del programa s’emetrà des del Casino L’Aliança del Poblenou, a Barcelona. Quim Masferrer recorrerà tot el dia Catalunya en un autocar- plató mòbil i farà de nexe d’unió entre els quatre punts.

A la capital de la Garrotxa, els escenaris del programa seran l’Estadi i el Pavelló Municipal d’Esports, amb la conducció dels periodistes Jordi Basté i Marta Bosch. Allà s’hi farà el tradicional “Partit dels famosos”, que torna després de dos anys d’absència, i una exhibició del Club Patinatge Artístic Olot, 12 vegades campiones del món.

L'activitat a l'Estadi començarà a les 10h (el partit dels famosos s'iniciarà a les 11.30h) i l'ambient al pavelló d'esports serà a partir de les 16h.

El director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé; Xavi Torres, coordinador de La Marató de TV3 a Olot, han presentat els actes que tindran lloc el proper dia 15 a Olot acompanyats de l’alcalde Pep Berga i de Núria Fité, directiva de la Unió Esportiva Olot.
L’alcalde ha destacat “la bona resposta de la ciutat i la comarca a la Marató”. Pep Berga ha afegit que “és reconeixement a Olot i a tota l’acció solidària que fins al moment s’havia fet a la ciutat i comarca i que aquest any hi col·laborarà més que mai”.

La programació del dia 15 de desembre començarà a les 10h del matí a l’Estadi Municipal amb les activitats esportives que tindran com a acte central el partit dels famosos (s’iniciarà a les 11.30h). El cantant Miki Nuñez, les protagonistes de la sèrie de TV3 “Les de l’hoquei”, esportistes de diferents disciplines, periodistes... participaran del partit que arriba a la 26a edició. La Unió Esportiva Olot, Integra i l’Escola Pia a través del grau superior d’ Ensenyament i animació socio esportiva.

A la tarda l’activitat es traslladarà al pavelló d’esports a partir de les 16h amb la participació de Club Patinatge Artístic Olot, els Xerrics i d’altres entitats que també s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.

Tota la informació de la Marató aquí.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat