LA NOVA GUIA DEL COMERÇ
LA NOVA GUIA DEL COMERÇ La presentació tindrà lloc aquest dilluns a les 20h a l'AjuntamentL’Ajuntament d’Olot acaba d’editar la guia dels comerços del centre de la ciutat. Seguint amb el treball iniciat l’any passat per l’Ajuntament d’Olot amb l’edició de la Guia de Comerç dels Barris, aquest mes de maig surt a la llum la publicació que es fixa en els establiments del centre. Amb les dues guies es disposa d’informació del 100% del comerç d’Olot.

La presentació de la Guia del Comerç del Centre d’Olot tindrà lloc el proper dilluns 9 de maig a les 8 del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament. Tothom està convidat a assistir a aquest acte, especialment els comerços participants.

L’acte comptarà amb la ponència de Lluís Serra. L’any 2003, Serra va decidir reconvertir la botiga de ferreteria tradicional que regentava en un negoci digital que ha esdevingut un cas d’èxit que manté l’actualitat el lideratge en el seu sector (BricMania.com). Lluís Serra -que combina una gran visió estratègica amb un gran coneixement de l’entorn, sense perdre el seu tarannà de comerciant- reflexionarà de manera amena i pràctica, sobre com ampliar o iniciar nous projectes per adaptar-se als nous consumidors, aprofitant les facilitats que ofereixen les noves tecnologies, per esdevenir negocis d’èxit.

La guia pretén esdevenir un recurs a través del qual tots els ciutadans puguin conèixer i disposar d’informació i dades de contacte dels establiments, classificats segons la tipologia de producte que ofereixen i situats amb un plànol per tal de facilitar-hi l’accés. La guia està disponible en format paper i també es podrà consultar on-line.

Al finalitzar l’acte es lliurarà a tots els comerços participants exemplars de la Guia de Comerç del Centre d’Olot, a més d’un cartell identificatiu de cada establiment.

Si teniu previst assistir a la presentació, us agrairem que confirmeu assistència al correu electrònic carme.busquets@olot.cat o bé al telèfon 972 26 01 52.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat