NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS AL PAGAMENT DE L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA DEL 2021
NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS AL PAGAMENT DE L'IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA DEL 2021 És una mesura de suport al sector d’automoció local
 

Aquest dilluns 2 de novembre el Butlletí Oficial de la Província de Girona ha publicat les bases i l’obertura de la convocatòria d’ajuts per al pagament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica de l’any que ve per a les persones que adquireixin un vehicle d’ocasió en els concessionaris que al 2019 van participar de la Fira de Sant Lluc.

Les bases de la convocatòria -que es poden consultar a la web de l’Ajuntament d‘Olot i del Consorci DinàmiG- estableixen que s’atorgarà un ajut per pagar l'impost sobre vehicles de tracció mecànica de 2021 a les olotines i olotins que facin la compra d’un turisme des del 18 d’octubre al 31 de desembre de 2020. El vehicle s’ha d’haver adquirit a un dels concessionaris que va participar de la Fira del Vehicle d’Ocasió que va tenir lloc a l’última edició de la Fira de Sant Lluc. Com que la COVID ha impedit aquest any la celebració del certamen, l’ajut fa referència a la Fira del Vehicle d’Ocasió de 2019 i es tracta d’una mesura de suport al sector d’automoció local.

Per acollir-se a la convocatòria, cal fer arribar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, juntament amb la documentació que s’indica a les bases. Hi ha temps fins al 8 de gener de 2021.

La d’aquest 2020 és la vuitena convocatòria d’ajuts que, fins al moment, ha beneficiat 86 persones.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat