LLIURAMENT DE DIPLOMES DEL PROGRAMA DE MÀRQUETING I VENDES D'ESADE
LLIURAMENT DE DIPLOMES DEL PROGRAMA DE MÀRQUETING I VENDES D'ESADE 21 alumnes han seguit la formació que va començar el mes de febrer a la FESEl passat dijous 21 d’abril va tenir lloc a la FES el lliurament de diplomes del Programa de Màrqueting i Vendes que l’escola de negocis ESADE va engegar a Olot el mes de febrer d’enguany. El curs, de 100 hores de durada, comptava amb la direcció de Carles Torrecilla (professor titular d’ESADE i doctor en Comercialització i Investigació de Mercats). Hi van participar 21 alumnes, de 17 empreses diferents, provinents de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès i Osona.

 

La col·laboració entre la FES i ESADE va iniciar-se l’any 2013. Des de llavors, 65 persones de 44 empreses o grups empresarials diferents han realitzat un total de 86 inscripcions als 3 programes que s’han portat a terme.

 

29 persones han realitzat el Programme for Leadership Development, 25 persones el Programa de Direcció Finanera, 11 persones el curs de Direcció de Recursos Humans i 21 persones el Programa de Màrqueting i Vendes. D’aquests, els 64% són professionals de la comarca de la Garrotxa, 19% són de comarques barcelonines i el 17% provenen de la resta de la província de Girona.

 

Actualment s’està treballant en una nova programació de cara al 2017 amb la voluntat que ESADE, una de les escoles de negocis més prestigioses del món, segueixi oferint formació de qualitat a la nostra ciutat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat