OBRES A LA CARRETERA DE LA CANYA
OBRES A LA CARRETERA DE LA CANYA Comencen aquest dilluns i suposaran restriccions de trànsit a aquest accés a la ciutatEl proper dilluns dia 25 d’abril, comencen les obres d’arranjament de la carretera de la Canya. El Ministeri de Foment s’encarrega de l’actuació que afecta el tram comprès entre la rotonda d’accés a Olot, des l’autovia A26 i l’encreuament amb la N260, fins a la rotonda després del nucli de la Canya, que permet circular en direcció a Sant Joan les Fonts o dirigir-se a la Vall de Bianya.

En el tram que va des de la rotonda de “can Minguet” fins la rotonda del final del terme municipal d’Olot, les obres consisteixen en reparar els trams que estan més malmesos i, per tant, no s’asfaltarà en la seva totalitat. Com que aquest tram té tres carrils de circulació, les obres n’ocuparan un i sempre quedaran dos carrils lliures. Per tant, el trànsit estarà sempre obert en els dos sentits de la marxa.


Així, doncs, la circulació per aquest tram no quedarà mai tallada en cap dels dos sentits i els vehicles, només en determinats moments, circularan per un carril diferent del que ho haurien de fer. Això fa que l’Escola Llar i tot el polígon industrial de la zona dels carrers Rosselló, Conflent i Vallespir no es vegin mai afectats en l’activitat diària.


En canvi, el tram comprès entre la rotonda del final del terme municipal d’Olot i la rotonda on els cotxes es poden desviar cap a Sant Joan les Fonts o la Vall de Bianya, les obres consistiran en un sanejament total. Això comportarà que sempre hi hagi un carril tancat, que serà el que va des de la Canya en direcció cap a Olot. L’alternativa pels que no coneixen la zona i pels camions és anar cap a Sant Joan les Fonts i les Funoses per pujar per l’autovia. Els veïns que vagin en turismes podran utilitzar la carretera de les Feixes, que només serà de sentit de pujada a Olot. De totes maneres es recomana, en la mesura del possible, no utilitzar aquesta via i circular per l’autovia.


Està previst que les obres acabin el dia 6 de maigimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat