3a EDICIÓ DEL PETIT FORMAT
3a EDICIÓ DEL PETIT FORMAT Augmenten els dies i els espais on del 22 al 26 de novembre es podrà veure teatre per a tots els públicsEl Petit Format, la mostra de teatre d’Olot, tindrà lloc del 22 al 26 de novembre. En aquesta tercera edició es fa un salt quantitatiu important; ampliant la mostra a cinc dies, apostant per espais escènics encara més singulars i augmentant el nombre de companyies, de procedències tant diverses com ara Múrcia, Mallorca o Lleida.

Aquest any la mostra d’arts escèniques organitzada per l’Associació sense ànim de lucre Una Càpsula de Teatre, ampliarà un dia més la mostra, oferint teatre des del dimecres 22 fins al diumenge 26 de novembre. El festival seguirà amb el tarannà de les darreres edicions, programant espectacles en espais singulars i reduïts, espectacles minimalistes i un objectiu principal molt clar: cercar el vincle intimista entre l’actor i l’espectador.

Les sessions tindran lloc en teatres i espais tant singulars de la ciutat com la Pastisseria Cacau, l’Església de Sant Ferriol, el Café Art Fontanella o un pis particular, que, per les seves característiques, ajudaran a aconseguir l’essència d’aquest projecte. Així doncs, enguany les representacions es duran a terme en 7 espais escènics diversos, comptant aquests indrets citats anteriorment i afegint-hi l’espai Núria Social, el Teatre Principal i l’Orfeó Popular Olotí.

La programació comptarà amb 10 espectacles, de temàtiques per a tots els gustos i per a totes les edats. De les deu companyies participants, quatre són de Barcelona, tres de Girona i la resta de Múrcia, Lleida i Mallorca.

Per a més informació:
elpetitformat.com


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat