PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El ple demana al Departament d’Educació el manteniment de les dues línies de P3 a l'escola MalagridaEl ple d’aquest mes de febrer ha aprovat per unanimitat la moció presentada per l’AMIPA de l’Escola Malagrida perquè la Generalitat mantingui les dues línies de P3 per al proper curs. Tots els grups han donat suport a la proposta perquè el Departament d’Educació faci enrere la decisió de no oferir per al proper curs una de les dues línies actuals. Aquest ha estat un dels punts del plenari en el que també s’ha donat compte del Padró Municipal: a 31 de gener de 2019 a la ciutat d’Olot hi viuen 35.228 persones (742 habitants més que a 1 de gener de 2018).

A la sessió també s’ha aprovat amb la unanimitat del plenari l’acord de cessió al Departament de Salut dels terrenys per al nou Centre d’Atenció Primària de Sant Miquel. Es tracta de la finca situada al número 10 del carrer Rei Martí Humà que permetrà la construcció del nou equipament.  

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat