NACER BOUHAUNNI GUANYA A OLOT
NACER BOUHAUNNI GUANYA A OLOT La ciutat ha acollit el final d’etapa de la “Volta” que demà torna a passar per OlotEl ciclista del Cofidis, Nacer Bouhanni, ha estat el guanyador de la Volta Ciclista a Catalunya. Després de 4 hores, 39 minuts i 10 segons, Bouhanni ha creuat la línia de meta de la “Volta” situada a l’avinguda Reis Catòlics i que havia sortit aquest migdia de Mataró. L’alcalde Josep M. Corominas ha entregat a Bouhanni el trofeu que l’acredita com a guanyador de la Volta que, per segon any consecutiu, ha tingut final d’etapa a la ciutat.

Demà la “Volta” torna a passar per Olot. La 3a etapa sortirà de Girona i creuarà la ciutat entre les 13 i les 14h. La caravana ciclista, procedent de Les Preses, circularà per l’avinguda Santa Coloma, passeig de Barcelona, Plaça Clarà, carrer Pare Roca, avinguda Reis Catòlics i carretera Sant Joan de les Abadesses direcció a Vallfogona del Ripollès. El trànsit es tallarà durant aproximadament mitja hora durant el pas de la “Volta”.

Tota la informació de la Volta Ciclista Catalunya a www.voltacatalunya.catimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat