L’I-PUNT, MOBILITAT I NOVES OPORTUNITATS
L’I-PUNT, MOBILITAT I NOVES OPORTUNITATS Per conèixer què saben els joves i les seves inquietuds sobre mobilitat, se'ls ofereix fer una enquestaAquest mes l’I-PUNT - el punt d’informació mòbil de la Garrotxa -  recorre tots els instituts informant els joves de les diferents opcions de mobilitat i noves oportunitats a nivell europeu i també  internacional. Durant la mitja hora de pati, l’I-PUNT engresca els joves perquè participin a l’Eurotrivial, posant a prova els seus coneixements sobre Europa. Aquest joc és el reclam per poder apropar els joves a la temàtica i explicar-los l’ampli ventall de serveis, programes i oportunitats que tenen a l’abast.

 

La informació que se’ls ofereix es troba recollida al web garrotxajove.cat , la pàgina de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal, on poden autoinformar-se sobre aquest i altres temes del seu interès: educació, habitatge, salut, treball, participació i lleure. A l’apartat de MOBILITAT s’ofereix informació sobre estudiar, treballar i voluntariat a l’estranger i també sobre camps de treball.

 

 

En destaquem la secció de l’”Eurodesk”, un servei d'informació sobre programes i iniciatives europees, dirigit a les persones joves i a les persones que treballen en l’àmbit de la joventut.

 

La secció de mobilitat també ofereix informació per planificar viatges i tot el que cal tenir en compte a l’hora de moure’s per Europa i pel món.

 

Per poder conèixer què saben els joves i quines inquietuds tenen en referència a temes de mobilitat i noves oportunitats se’ls ofereix fer una enquesta. Aquesta eina és de gran utilitat per conèixer la realitat juvenil de la Garrotxa.

 

FES L’ENQUESTA!

 

Per a més informació: IDEAL-OJG

PUNT FÍSIC DE L’EURODESK – Consell Comarcal de la Garrotxa Àrea de Joventutimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat