OLOT RETAIL: INNOVACIÓ EN EL COMERÇ
OLOT RETAIL: INNOVACIÓ EN EL COMERÇ 13 establiments participen d'aquest projecte, pioner a les comarques gironinesAquest dimarts dia 4 d’octubre s’ha donat el tret de sortida a OLOT RETAIL un nou projecte  que té per objectiu contribuir a la innovació del comerç d’Olot. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha explicat que “l’Ajuntament d’Olot i l’Associació de Comerciants han proposat un projecte d’innovació i millora, únic a les comarques gironines, que es durà a terme durant els propers”. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Girona, que col·labora en aquest projecte dins la línia de “Projectes Innovadors de Promoció i Dinamització del Comerç Local”.

 

OLOT RETAIL consisteix en un acompanyament que permet analitzar quins són els aspectes que cadascun dels comerços participants vol millorar, s’acompanya d’una posterior visita a establiments seleccionats de Barcelona que han trobat sistemes de millora als aspectes que s’estan treballant i un acompanyament posterior per poder adaptar i incorporar aquelles millores que creguin convenients, a la realitat del seu comerç, del seu dia a dia i de la ciutat d’Olot.

 

És un projecte que lidera INITLAND una empresa que té seu a Saragossa i al País Basc amb una àmplia experiència en dinamització, suport  i acompanyament en col·lectius de comerciants i poden aportar el seu coneixement de casos que han desenvolupat més enllà dels que es visitin durant l’estada a Barcelona. Segons ha explicat Teresa Sánchez “s’ha començat amb la sessió formativa d’aquest dimarts en què s’ha treballat en detectar les necessitats dels comerços. Es continuarà amb una visita a establiments de Barcelona de les seves mateixes característiques i es finalitzarà amb un assessorament personalitzat de cada cas”. Algunes activitats es duran a terme en grup i altres a nivell individual per poder-ho enriquir amb les aportacions dels participants i per dur a terme accions de formació complementàries.

 

Aquest primer OLOT RETAIL compta amb la participació de 13 comerços: Fons d’Armari, No-Res, Carnisseria Planagumà, Can Batet, Cal Marxant, Can Manxa, Calçats Rovira, Mobles Joan Prat, Ràdio Coderch, Arqués Còpies, Koa Esports, Comercial Morera, Boutique Flora i finalitzarà abans d’acabar l’any.

 

Aquest programa recull la voluntat dels organitzadors de “posar eines a l’abast dels comerços locals per anar millorant, creixent i adaptar-se a una realitat tant canviant”, un aspecte que ha subratllat el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira. Rovira s’ha mostrat confiat que aquest projecte tindrà continuïtat en futures edicions. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat