JORNADA SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN L’ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC A OLOT
JORNADA SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN L’ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC A OLOT Tindrà lloc aquest dimecres 18 de novembre al Casal MariàDel 30 de novembre al 11 de desembre, París acollirà la 21a Conferència de les Parts (COP 21 CMP11) sobre canvi climàtic en el marc de les Nacions Unides. La COP21, també coneguda com a París 2015, tindrà durant dues setmanes, el repte d’assolir un acord global dels països per reduir les emissions de CO2 i així limitar l’escalfament global del planeta.
Amb la voluntat de contribuir a la divulgació d’aquesta conferència, l’Ajuntament d’Olot amb la col.laboració de Locomotora Energètica de la Garrotxa (LEG), organitza la jornada de treball que tindrà lloc aquest dimecres 18 de novembre al Casal Marià d’Olot. La jornada es dirigeix a les empreses i organitzacions, docents, tècnics de l’administració i al públic en general que estigui interessat en conèixer la importància de l’eficiència energètica en l’adaptació al canvi climàtic.

Tindrà el programa següent:
-    10h Benvinguda a càrrec de l’alcalde d’Olot, Sr. Josep M. Corominas.
-    10:10h Presentació sobre “El Canvi Climàtic. Una oportunitat de negoci” a càrrec de la Sra. Elvira Carles Brescolí, directora de la Fundació Empresa i Clima, entitat Observer de Nacions Unides.
-    10:50 h. “Agenda de solucions i el paper de la societat civil  a la COP21” del Sr. Jérémie Fosse, consultor internacional, cofundador i president de la associació mediamentiental eco-union, i director del Global Eco Forum.
-    11:30h “El Programa d’Acords Voluntaris, una oportunitat per avançar” amb la Sra. Sheila Roman, tècnica de l’Oficina Catalana Canvi Climàtic (OCCC).
-    12:15h “Presentació del Pla d’Adaptació als Impactes del Canvi Climàtic a la Garrotxa” a càrrec del Sr. Francesc Canalias Farrés, Director del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, SIGMA.
-    12:30h. Taula rodona col.loqui final amb la participació dels ponents i del Sr. Joan Vila Llanars, director de l’empresa LC Paper.
La jornada finalitzarà amb la inauguració de l’exposició que mostra iniciatives públiques i privades realitzades a l’entorn de mesures d’adaptació i mitigació del canvi climàtic. Entre les accions recollides en els plafons informatius hi ha l’experiència concreta d’Olot amb el Projecte de la Xarxa Espavilada de Climatització. L’exposició s’instal.larà al carrer de Bolós, al costat de l’auditori del Casal Marià, i es podrà visitar del 17 al 29 de novembre.
 
L’assistència a les jornades és gratuïta, però les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic amb les dades (nom, cognom i empresa o centre al qual representeu) a sigma@consorcisigma.org.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat