CAP DE SETMANA AMB XIFRES RECÒRD D’OCUPACIÓ I VISITANTS
CAP DE SETMANA AMB XIFRES RECÒRD D’OCUPACIÓ I VISITANTS L'ocupació mitjana dels allotjaments ha estat superior al 90%Tot i que l’inici d’any acostuma a ser un dels moments amb uns índexs de visitants i d’ocupació més baixos, aquest cap de setmana les dades han estat excepcionals. Els allotjaments d’Olot han assolit aquest divendres el 85’8% d’ocupació i la nit del dissabte a diumenge s’ha arribat al 98%. L’Oficina de Turisme ha atès 241 persones mentre que l’any passat per aquestes dates van ser 104. Per tant, l’increment de visitants atesos ha estat del 133% en relació al mateix cap de setmana de 2015.

Tres esdeveniments han fet possible aquests xifres. La celebració des de divendres i durant tot el cap de setmana del Campionat de Catalunya d’hivern aleví de natació a les instal.lacions Club Natació Olot, amb la participació de 400 nedadors d’arreu de Catalunya. El Carnaval d’Olot dissabte i la Fira del Fajol de Batet aquest diumenge han atret cap a la ciutat un important nombre de visitants, bona part dels quals han vingut de Barcelona i l’àrea metropolitana aprofitant que divendres, amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, va ser dia festiu a la Ciutat Comtal.

Un cap de setmana excepcional a Olot doncs, propiciat per tres esdeveniments de caire ben diferent i capaços d’atraure un tipus de turisme, l’esportiu, el festiu i el de fires, amb perfils de visitants ben diferents i que complementen l’oferta de natura i turisme actiu que ja de forma habitual ofereix Olot i la seva comarca.

Xifra rècord de pas de vehicles pels túnels de Bracons direcció Olot aquest gener
Aquest mes de gener, un total de 99.825 vehicles han circulat pels túnels de Bracons en direcció a Olot. Aquesta xifra suposa un increment del 6’1% en relació al 2015 i és la dada més elevada registrada fins al moment durant aquest període. El trànsit més important de vehicles ha coincidit amb el cap de setmana del 29 i 30 de gener, amb motiu de la celebració de la Copa Catalana de gimnàstica artística femenina. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat