EMMANUEL DJOB I QUARTET MELT AL VEUS
EMMANUEL DJOB I QUARTET MELT AL VEUS Les corals locals també han participat avui del festival amb miniconcerts pels carrers del centre d’OlotDe les 11h del matí i fins a les 2h del migdia i de les 4h a 6h de la tarda, l’Orfeó Popular Olotí ha acollit el Gospel Workshop d’Emmanuel Djob, una de les activitats més esperades del festival. 90 persones han participat del taller impartit per l’artista internacional que no ha deixat indiferent ningú. Els assistents han vibrat amb Djob que els ha demanat que es deixessin endur pels sentiments i la força del gospel, que concep no només com una música, sinó com una forma de viure, de creure, de sentir i de viure amb la màxima intensitat.

 

A les 6h de la tarda ha començat l’actuació de la Coral de Gent Gran al pati de l’antic Hospital. I a partir de 2/4 de 7h el Cor Gaia ha posat la música a la plaça del Mig. A partir de les 7h ha estat el torn del Cantabile al pati de l’antic Hospital. Totes tres corals locals han ofert un repertori nadalenc, durant una mitja hora, dinamitzant el centre de la ciutat, i que ha concentrat un bon nombre d’assistents.

 

A 2/4 de 8h del vespre, i amb totes les entrades exhaurides, ha tingut lloc el concert del Quartet Mèlt. Els espectadors que han omplert la Sala El Torín han pogut gaudir de la gran qualitat vocal i posada en escena dels guanyadors de la tercera edició del programa Oh Happy Day de TV3.

 

Emmanuel Djob serà l’encarregat de tancar el tercer dia del festival. A partir de les 11h de la nit, Djob dirigirà la formació By the gospel river i els participants al taller que també pujaran a l’escenari del Teatre Principal. Prenent la inspiració de bandes llegendàries com Golden Gate Quartet, Soul Stirrers o The Blind Boys of Alabama, entre altres, By the gospel river proposarà composicions i arranjaments originals de clàssics de Negro Spiritual i Gospel.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat