UN HAMLET MOLT ESPECIAL
UN HAMLET MOLT ESPECIAL Diagnòstic Hamlet de la cia Pelmànec: dijous 22 d’octubre a les 21 h al Teatre PrincipalLa Cia Pelmànec és la responsable de la propera proposta del cicle In between-Shakespeare a Olot que Olot Cultura organitza aquesta tardor. El dijous 22 d’octubre, a les nou del vespre, presentaran al Teatre Principal d’Olot l’espectacle Diagnòstic: Hamlet . Una adaptació molt especial d’una de les grans peces de William Shakespeare: amb un sol actor sobre l’escenari –Miquel Gallardo- i titelles de tamany natural donen vida al protagonista i a tots els personatges.

La companyia repeteix amb Hamlet una experiència que ja havia fet amb Don Juan: canviar l’entorn i la situació d’un personatge per enriquir-lo teatralment. Així va decidir tralladar Hamlet als nostres dies i “tancar-lo” com un hikikomori (joves japonesos que, com que no suporten la pressió familiar i de la societat, es tanquen a la seva habitació). Ens trobem, doncs, amb un protagonista (Max) que ja ha viscut la seva tragèdia i es troba tancat en un centre psiquiàtric.

El preu de l’entrada per aquest espectacles és de 9 euros. Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat