LLUÈRNIA OBRE LA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES
LLUÈRNIA OBRE LA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES Es poden presentar fins al 30 de junyDes d'avui i fins el proper 30 de juny, s'obre la convocatòria per a projectes que vulguin participar a l'edició de Lluèrnia d'enguany que es celebrarà el dissabte 12 de novembre.

 

A la pàgina web del festival www.lluernia.cat es poden consultar les bases de participació i un plànol amb les possibles ubicacions de les instal·lacions efímeres que, com sempre, hauran de tenir el foc o la llum com element principal.

 

En el plànol es poden veure dues tipologies diferents d'instal·lacions atenent al seu format (gran o petit) i també els espais que ja estan reservats per a les produccions directes del festival, (Hort de la Llum, Contes a la Vora del Foc, Els fogons de Fra Sever, ...) o per a la participació de les escoles d'art i disseny de Catalunya amb les quals s'han establert convenis de col·laboració.

 

Abans del 31 de juliol, el jurat decidirà els 12 projectes oberts dels quals Lluèrnia es farà càrrec de les despeses de material i els seus autors rebran una petita compensació econòmica per les despeses personals (dietes i desplaçaments).

 

Com a gran novetat cal destacar l'aposta per noves ubicacions a la riba del Fluvià en el seu tram més urbà, que amplien el recorregut tradicional dels carrers de la ciutat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat