WE NEED TO TALK, UNA INSTAL.LACIÓ PER DOBLAR ESCENES DE PEL.LÍCULES
WE NEED TO TALK, UNA INSTAL.LACIÓ PER DOBLAR ESCENES DE PEL.LÍCULES La proposta de Roger Bernat estarà oberta al públic aquest dijous de 12 a 24h al Teatre PrincipalEl LAP d’aquest dijous serà una proposta especial: una instal·lació participativa de l’artista Roger Bernat. A l’entrar a l’espai, els espectadors se separaran lliurament entre homes i dones. Els uns no veuran els altres, però se sentiran i tots visualitzaran la gran pantalla on es projectaran escenes cinematogràfiques protagonitzades per una parella.

 

A cada banda s’hi trobarà un micròfon i un faristol - espai reservat per als dobladors- i, quan algú s’apropi al micro, aquest s’activarà. La proposta, doncs, consisteix a doblar escenes d’amor de pel·lícules de tots els temps sense poder veure l’altra part de la “parella”.

 

El públic podrà entrar i sortir de la instal·lació durant les 12 hores en què estarà activa. El preu de l’espectacle és de 9 euros. Les entrades anticipades es poden comprar a través del web www.olotcultura.cat, a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria.

 

 

Les persones que ja tenen l’entrada, encara que hi digui que l’espectacle és a les 21 h, poden accedir-hi en qualsevol moment.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat