NENS D’UN ORFENAT D’UGANDA ACTUEN A OLOT
NENS D’UN ORFENAT D’UGANDA ACTUEN A OLOT El concert solidari serà aquest divendres a les 19.30h a la Sala El TorínUna trentena de nens i nenes d’entre 8 i 14 anys d’Entebbe, a Uganda, actuen aquest divendres a les 19.30 h a la sala El Torín d’Olot. Tots ells viuen en un orfenat de la Fundació Nzuri Daima, amb 270 infants més. Allà hi conviuen nens i nenes trets de diferents situacions d’abusos, marginació o pobresa, que es diferencien d’altres nens només pel seu context històric i gràfic.

El Cor Safari és una iniciativa de la fundació, convençuts que les ferides emocionals de l’abandonament, dels abusos, de l’explotació o la violència, són menors si es deixa al cor cantar. “La música sana l’ànima”, asseguren. Els beneficis recollits del concert serviran per millorar les condicions de vida i l’accés a l’escolarització d’aquests infants de l’orfenat.

En el concert es podran escoltar les cançons del disc Joy’s Miracle, amb peces en català, castellà, anglès, francès i també en la seva llengua, Luanda. Les lletres parlen de temàtiques socials i emocionals, algunes de les quals han estat compostes per una de les nenes del cor. Nzuri Daima vol transmetre un missatge de pau i germanor, per fer d’altaveu de diferents temàtiques socials i unir el món a través de la música.

El concert de divendres a Olot s’emmarca dins una gira per diferents ciutats catalanes i espanyoles, per tal de recollir diners per la causa. Nzuri Daima és una organització que des de l’any 1999 realitza projectes de cooperació i voluntariat arreu del món, en països com Uganda, Tanzània, o Índia, Perú, Equador, entre molts altres. Entre els seus projectes destaquen els destinats als infants, a les dones i a les persones grans. A més, du a terme tasques de sensibilització i conscienciació a nivell de l’Estat espanyol.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat