SEGONA EDICIÓ DEL PETIT FORMAT
SEGONA EDICIÓ DEL PETIT FORMAT Ha començat aquest dijous i durarà fins diumengeAquest dijous 24 de novembre, Jordi Bosch i Emma Vilarasau han obert el Petit Format amb la lectura dramatitzada de Venus i Adonis, un poema de William Shakespeare. Divendres, a les 21 h a l’Orfeó Popular Olotí, la companyia Espai en construcció representarà Et vindré a tapar. L’obra se situa a la postguerra espanyola i el punt de partida és quan una dona decideix anar a buscar el seu marit, desaparegut durant el conflicte bèl·lic.

Dissabte 26 de novembre, a les 12 h, Cristina Cervià representarà els Cosins de Tarzán, a Can Trincheria. A mig camí entre la lectura, el recital i la narració de contes va desgranant episodis de la infància, evocant els anys 50 i 60 del segle XX. També dissabte, a les 18 h, la Companyia de Parranda representarà En Contes d’Un Cove, a l’Orfeó Popular Olotí. Es tracta d’un espectacle familiar, pensat especialment pel públic infantil.

Toni Albà actuarà al Petit Format el dissabte 26 de novembre, a les 19 h, al Casal Marià. Representarà Bufonant, un espectacle participatiu on els espectadors decidiran què i com passa. La manipulació a través de la paraula és el punt de partida d’una obra que, a part de fer riure, vol que l’espectador es posi a reflexionar. El dissabte, a les 22.30 h, Pere Hosta representa Tal Com Sóc al Centre Cultural Els Catòlics. Un espectacle humorístic que narra les peripècies d’un home solter per trobar la parella de la seva vida.
El Petit Format acabarà amb Fuita, una comèdia representada per la companyia local Una Càpsula de Teatre que parla de corrupció política. Serà el diumenge 27 de novembre a les 19 h al Centre Cultural els Catòlics. El festival també portarà l’obra En Patufet als alumnes de P-3 de les diferents escoles d’Olot. Un espectacle fet amb ombres xineses.

El regidor de Cultura, Pep Berga, destaca la importància de festivals com El Petit Format que neixen d’entitats sense ànim de lucre.
Del 24 al 27 de novembre, el Petit Format programa set espectacles teatrals de diverses companyies professionals i un d’una companyia amateur a diferents espais de la ciutat d’Olot. El festival és fidel a la idea de propostes on els actors i els espectadors estan molt a prop, amb aforaments que van de les 15 a les 90 persones de públic. Les entrades estan a la venda a www.olotcultura.cat i a les taquilles del Teatre Principal i de Can Trincheria.

Més informació sobre
El Petit Format


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat