LA GARROTXA T'ESPERA
LA GARROTXA T'ESPERA Turisme Garrotxa engega una campanya de reactivació del sector turístic
 

Després del confinament arran la pandèmia per la COVID-19, Turisme Garrotxa tornar a activar l'activitat turística i econòmica a la comarca amb el llançament d’una nova campanya ‘La Garrotxa t’espera’.

 

A través d’un nou audiovisual “La Garrotxa són els camins que tries” que posa l’accent en l’activitat turística amb imatges de paisatge, cultura, producte local i activitats guiades i acompanyat per la cançó "Mística Rural” de Marta Rius, es pretén convidar tant als mateixos garrotxins com als visitants de gaudir de la natura, de l’autenticitat i del benestar que dona i es viu a la Garrotxa.

 

Des de l’inici de l’estat d’alarma, Turisme Garrotxa ha portat a terme diferents accions dirigides als seus socis; com ara l’atenció telefònica i assessorament sobre les mesures sanitàries i econòmiques, reunions virtuals i formació específica sobre noves normatives, protocols i plans de contingència.

 

Pel visitants, durant la fase de confinament i posteriorment, l’associació ha anat adaptat la seva comunicació digital. A mesura que s’avançava amb la progressiva desescalada, Turisme Garrotxa ha anat continuant treballant en campanyes específiques per a visitants, com per exemple ‘Ara us cuidem nosaltres’, dirigida al col·lectiu sanitari i amb més de 35 ofertes d’establiments turístics, amb la calendarització de més de cinquanta activitats guiades o amb la publicació de les més de quaranta propostes de natura, gastronomia, salut i benestar per gaudir de la Garrotxa ofertades per les empreses del Servei d’Innovació i Producte de Turisme Garrotxa.

 

Ara, totes aquestes propostes queden recollides a la nova web lagarrotxatespera.com, web que a més, recull altres noves idees com ‘50 coses a fer abans dels 99 anys’, ‘La Garrotxa dels nostres avis’ o ‘Autocaravanes friendly’ sorgides del treball conjunt de diferents sectors de la comarca durant aquestes últimes setmanes.

 

Podeu consultar el vídeo de llançament de la nova campanya aquí.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat