FINALITZACIÓ MILLORES PLAÇA DEL CONILL
FINALITZACIÓ MILLORES PLAÇA DEL CONILL Els treballs eren una de les accions escollides pel Consell de Barri del Nucli Antic en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM)
 

Aquest divendres 22 de maig s’obrirà al públic la plaça del Conill, després del procés de millora que ha tingut lloc els últims mesos d’aquest espai en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM).

 

Dins el pla de millora de places de proximitat realitzat pels arquitectes Eduard Callís i Guillem Moliner es va acordar realitzar un projecte de millora de la plaça del Conill contemplant aspectes com la instal·lació d’un banc – escocell amb un arbre singular a la plaça, la restauració i posada en funcionament de la font, la restauració de l’escultura del conill, la il·luminació de diversos elements patrimonials i la millora en la retolació d’alguns comerços i serveis de l’entorn, entre d’altres.

 

Els treballs han tingut un cost de 70.000 euros i va ser una de les accions escollida pel Consell de Barri del Nucli Antic. La font estarà fora de servei, com la resta de fonts públiques de la ciutat, per frenar el contagi de la COVID-19. En el marc de les accions prioritzades per aquest 2020 pel Consell de Barri també es portarà a terme la nova il·luminació ornamental de la casa Pujador que finalitzarà la millora integral d’aquesta plaça del centre d’Olot.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat