PROCÉS DE SELECCIÓ PER A UNA SEIXANTENA DE LLOCS DE TREBALL
PROCÉS DE SELECCIÓ PER A UNA SEIXANTENA DE LLOCS DE TREBALL El Grup Bon Preu confia a l’Àrea d’Ocupació la preselecció del personal del nou hipermercat EsclatEl Grup Bon Preu obrirà aquest mes de juny un nou establiment a Olot. La posada en funcionament de l’hipermercat Esclat suposarà la creació d’una seixantena de llocs de treball, tots ells amb contracte indefinit.

El procés de preselecció de la plantilla s’iniciarà la setmana que ve, coincidint amb l’inici del mes de març. Des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot es donarà suport a l’empresa en tot aquest procés i assessorarà a les persones interessades a treballar-hi. Per poder-hi optar, cal tenir 18 anys complerts i residir a la Garrotxa. Des de l’empresa s’ofereix contractació indefinida amb una jornada laboral d’entre 20 a 40 hores i amb torns intensius. Totes les persones que estiguin interessades en participar d’aquest procés de selecció cal que es dirigeixin al Mas Les Mates- Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot, situat al número 46 del carrer Mestre Falla.

Per dur a terme aquest procés, des del Mas Les Mates s’utilitzarà la metodologia de selecció per competències. L’any 2015, 10 empreses van confiar a l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot la preselecció dels seus treballadors amb aquesta metodologia. Com a resultat, es van contractar 77 persones, de les quals 73 tenen actualment contracte indefinit.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat