EXPERTS EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I CANVI CLIMÀTIC, AVUI A OLOT
EXPERTS EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I CANVI CLIMÀTIC, AVUI A OLOT Les jornades, al Casal Marià, van acompanyades d'una exposició que es podrà veure fins a finals de mesOlot acull aquest dimecres 18 de novembre una sessió informativa sobre la importància de les mesures d’estalvi i d’eficiència energètica en l’adaptació al canvi climàtic. A l’auditori del Casal Marià tenen lloc les jornades, que organitza l’Ajuntament d’Olot amb la col.laboració de Locomotora Energètica de la Garrotxa amb la voluntat de contribuir a la divulgació Conferència de les Parts (COP 21 CMP11) sobre canvi climàtic en el marc de les Nacions Unides, tindrà lloc del 30 de novembre a l’11 de desembre a París.

Elvira Carles Brescolí, directora de la Fundació Empresa i Clima; Jérémie Fosse, consultor internacional, cofundador i president de la associació eco-union i director del Global EcoForum i Sheila Roman, tècnica de l’Oficina Catalana Canvi Climàtic són alguns dels ponents de les jornades que ha obert l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas. Després d’un minut de silenci pels atemptats de París, Corominas ha subratllat “que jornades com la d’avui contribueixen a què Olot s’identifiqui com una ciutat pionera en temes d’eficiència energètica, sostenibilitat i reducció d’emissions”. En aquest sentit, l’alcalde ha posat com a exemples, “l’institut la Garrotxa i la Sala de les Energies, dues actuacions de la ciutat que ens converteixen en referents en aquests àmbits”. 

Precisament, aquestes dues experiències formen part de l’exposició que, dins de la programació de les jornades sobre eficiència energètica i adaptació al canvi climàtic, s’ha inaugurat avui al carrer Francesc de Bolós, al costat del Casal Marià. És una mostra d’iniciatives públiques i privades realitzades a l’entorn de mesures d’adaptació i mitigació del canvi climàtic, que es podrà visitar fins al 29 de novembre.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat