LA CAMPANYA “PINTA, BUSCA I VIATJA A DISNEYLAND PARÍS” JA TÉ GUANYADORA
LA CAMPANYA “PINTA, BUSCA I VIATJA A DISNEYLAND PARÍS” JA TÉ GUANYADORA Una veïna d’Olot de 10 anys s’ha emportat el viatge per a 4 persones a Disneyland ParisAquest dimarts 17 de novembre ha tingut lloc el sorteig de la campanya “Pinta, busca i viatja a Disneyland París”. L’Associació de Placers del Mercat d’Olot amb la col.laboració de l’Ajuntament han promogut aquesta iniciativa que va començar el mes d’octubre amb el repartiment a les escoles d’un díptic amb una il.lustració extreta del conte de la faràndula “700 anys enrere. Fira de Sant Lluc”. Per participar-hi, calia pintar el dibuix i dirigir-se al Mercat per buscar el cap de Lligamosques, entre les diferents parades. El responsable de l’establiment lliurava un cromo que calia enganxar al díptic i lliurar-lo, a continuació, a l’Oficina de Turisme d’Olot.
 
1.500 persones s’han dirigit al Mercat d’Olot a buscar el cap de Lligamosques, tot i que finalment un total de 276 han lliurat la butlleta a l’Oficina de Turisme. Aquest migdia s’ha realitzat el sorteig entre els díptics presentats que ha donat com a guanyadora a Abril Giménez Mellado. Una mà innocent, Merlí Coromina, ha estat l’encarregat d’extreure la bulleta guanyadora del sorteig, que ha comptat amb la presència del president dels placers, Jordi Vilarrasa, i el primer tinent d’alcalde d’Olot, Josep Berga. Vilarrasa ha destacat “la bona acollida de la campanya que ha portat moltes famílies al Mercat d’Olot en un nova iniciativa de promoció”.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat