L’ICCO i l’Escola d’Art signen un conveni de col·laboració
L’ICCO i l’Escola d’Art signen un conveni de col·laboració
L’Institut de Cultura (ICCO) i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot (EASD) han signat un conveni de col·laboració per promoure activitats que impliquin la participació dels estudiants de l’Escola en les activitats culturals de la ciutat

Fins al moment, l’ICCO ja ha col·laborat activament en la consolidació de les activitats formatives i divulgatives dels alumnes de l’Escola d’Art. La intenció de les dues institucions és la de continuar en aquesta línia i ampliar-la en la mesura del possible.

El conveni preveu treballar en diferents aspectes:

- L’organització i exhibició d’una exposició a la Sala 15 i l’edició del corresponent catàleg dels alumnes de l’Àrea d’ensenyaments artístics (Pintura i Escultura, Fotografia i Il·lustració de l’EASD d’Olot.
- Desplegament d’un programa d’activitats formatives amb els artistes presents a la programció de l’Espai Zer01 i a la Sala 15, ja sigui en forma de visita guiada o de taller.
- Entrega de material informatiu a totes les àrees de l’Escola que vulguin visitar exposicions.
- Entrega de material informatiu per a la Biblioteca de l’EASD d’Olot i per col·locar-ho en un lloc visible de l’Escola.
- Descomptes en les activitats formatives que organitzi l’ICCO en qualsevol dels seus equipaments.
- Descomptes pels alumnes, amb la utilització del carnet de l’EASD d’Olot, a les activitats organitzades per l’ICCO.
- Acollida de dos a quatre alumnes en pràctiques que vulguin fer d’assistents als artistes durant els períodes de producció i muntatge a l’Espai Zer01 i a la Sala 15.
- Entrada gratuïta als Museus d’Olot.
- Organització i exhibició d’una exposició als Claustres del Carme d’una proposta relacionada i finançada per la Mostra de Pessebres.

Han signat el conveni, la Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Anna Torrent, i el director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, Jordi Bartrina.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat