ELS ARBRES D’OLOT ALS ITINERARIS PERSONALS
ELS ARBRES D’OLOT ALS ITINERARIS PERSONALS L’itinerari començarà aquest dissabte a les 11h del matí al Parc NouAquest dissabte, 9 d’abril, tindrà lloc una nova edició del cicle Itineraris Personals, organitzat per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. En aquesta ocasió, el biòleg Xavier Oliver i Martínez-Fornés (Barcelona, 1961), president de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural, farà un recorregut per la història d’alguns arbres de la ciutat.

 

A Olot, al llarg del temps, s’han anat plantant arbres del país que donaven menjar; als carrers, arbres forans que oferien colors diversos al llarg de l’any; a les sortides de la ciutat, fileres de plàtans, i algunes cruïlles de camins disposaven d’arbres senyal per no perdre el camí i descansar a la seva ombra. Oliver se centrarà en els arbres de l’Eixample Malagrida, on es poden veure grans coníferes americanes, africanes i asiàtiques, salzes de la Xina, magnòlies de l’Amèrica del Nord i de la Xina, aurons del Canadà i palmeres d’Àsia, entre altres exemplars interessants.

L'itinerari començarà a les 11h del matí al Parc Nou. És un acte obert a tothom.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat