PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES BRESSOL
PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES BRESSOL A partir del 2 de maig per internet i de forma presencial, des del dia 4. Es torna a oferir l’escola bressol de Sant MiquelLa setmana que ve tindran lloc les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olot. Des del proper dilluns i fins a divendres, es podrà visitar les instal·lacions dels diferents centres municipals, també el de Sant Roc que depèn de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb els horaris següents:  

-          Dilluns 11 d’abril a 15.30h Escola Bressol Les Fonts

-          Dimarts 12 d’abril a les 10.30h Llar d’infants Sant Roc

-          Dimarts 12 d’abril a les 15.30h Escola Bressol Sant Pere Màrtir

-          Dimecres 13 d’abril a les 15.30h Escola Bressol La Gredera del Morrot

-          Divendres 15 d’abril a les 10h Escola Bressol Sant Miquel

El director de l’Institut Municipal d’Educació d’Olot, Josep Compte, ha explicat que “les jornades de portes obertes a les escoles bressol s’ofereixen en horari lectiu perquè els pares puguin veure el seu funcionament”. Compte però ha subratllat que “perquè les visites no interfereixin en l’activitat del centre s’han fixat uns horaris”.

Una de les novetats de l’oferta de places d’escola bressol d’Olot per al proper curs és que es torna a oferir la del barri de Sant Miquel. A la presentació d’aquest matí, l’alcalde Josep M. Corominas ha afirmat que “refermem la nostra voluntat que hi hagi una oferta a les escoles bressol el més àmplia possible i fer un esforç per intentar tornar a obrir la de Sant Miquel. És un dels nostres objectius que continua estant lligat que hi hagi les inscripcions suficients”. En aquest sentit, el regidor d’Educació, Jaume Mir, ha detallat que “l’oferta estem plantejant és tornar a obrir amb dues línies l’escola bressol de Sant Miquel (P1 i P2) i paral·lelament rebaixar una línia de P1 a Les Fonts”. El regidor també ha anunciat l’aplicació de bonificacions de fins al 90% a les famílies amb dificultats econòmiques per tal que puguin portar els seus fills a les escoles bressol municipal, prioritzant sobretot P2. Aquesta mesura s’afegeix a les bonificacions existents del 20% per a germans i del 30 a 60% en funció de la renda.

El període de inscripció a les llars d’infants municipals tindrà lloc del 2 al 13 de maig. A partir del 2 de maig es podran fer per internet  a la pàgina web www.olot.cat i a partir del 4 de maig de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. A partir del dimarts 12 d’abril es pot demanar hora al telèfon 972 27 91 00.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat