A PUNT LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
A PUNT LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Ja es pot consultar “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”Aquest any ja s’ha posat a disposició de tots els pares i mares de la ciutat la cinquena edició de  la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”. L’Ajuntament d’Olot elabora aquesta publicació per tal que les famílies puguin conèixer i escollir quines activitats extraescolars volen per als seus fills de cara al proper curs escolar 2017-2018.

 

La guia d’enguany compta amb la participació d’empreses i entitats que ofereixen un total de 38 propostes, que van d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

 

La guia té dos objectius: d’una banda, agrupar la informació per facilitar la selecció als pares i mares que busquen les millors opcions pels seus fills i, de l’altra, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.

 

Com a novetat aquest any, i aprofitant els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies, es posa a disposició de tothom una aplicació mòbil  “5PM Extraescolars” que permetrà accedir a la informació de la guia i tenir-la sempre a disposició, tant en el moment d’escollir l’activitat com en el transcurs del curs escolar en què pugui fer falta consultar-la.

 

S’han distribuït un total de 4.300 exemplars de la guia “5PM Extraescolars”, que aquest arribarà també a totes les famílies durant el mes de juny gràcies a la col·laboració d’escoles i instituts que les reparteixen als seus alumnes abans d’acabar el curs. Les empreses participants també disposaran d’exemplars de la publicació

 

La guia en paper -que també es pot consultar on line també a  www.olot.cat/guia5pm- es complementa amb activitats per dibuixar i pintar de l’artista Tavi Algueró, i el “Quadern Escorniflant” on es proposa una activitat relacionada amb el Riu Fluvià, mentre que a l’App s’hi trobarem enllaços a alguns jocs.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat