PRIMAVERA A OLOT !
PRIMAVERA A OLOT ! Més de 90 activitats des d'aquesta Setmana Santa i fins al junyL’Ajuntament d’Olot ha preparat una campanya de promoció de la primavera a la comarca per gaudir-la en família que neix amb un doble objectiu: d’una banda, potenciar el turisme familiar a Olot i la Garrotxa i, de l’altra, augmentar el nombre de visitants a la ciutat durant una estació també amb molts atractius paisatgístics.

S’han programat més de 90 activitats per fer en família des de Setmana Santa fins a finals de juny que trobareu aquí.
Els primers actes previstos són:

DIVENDRES 25/03 
17.30h Les facècies de coral.lina, espectacle de titelles a càrrec de la companyia l'Estenedor Teatre a la plaça Catalunya. Activitat gratuïta. En cas de pluja, l'activitat es portarà a terme a Els Catòlics.

DISSABTE 26/03
17.30h A la di-go, di-go, di-go, concert participatiu de cançó improvisada per a tota la família a càrrec de la companyia Glosa menuda a la plaça Pia Almoina (NOVA UBICACIO). Activitat gratuïta. En cas de pluja, es traslladarà a la Sala El Torín.

DIUMENGE 27/03
17.30h Evaristo&Cia, espectacle de titelles a càrrec de la companyia Txo Titelles a la plaça Esteve Ferrer. Activitat agratuïta. En cas de pluja, es portarà a terme a la Sala El Torín.

Totes les activitats s'han recollit en una publicació que s'ha repartit a 3.200 nens i nenes d’infantil i primària de les escoles d’Olot i als allotjaments de la ciutat, l'Oficina de Turisme d'Olot. També la trobareu a la pàgina web www.turismeolot.cat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat