LA VOLTA CICLISTA CATALUNYA A OLOT
LA VOLTA CICLISTA CATALUNYA A OLOT Olot és aquest dimarts final d'etapa de la "Volta"La Volta Ciclista Catalunya finalitza aquest dimarts 22 de març a Olot. Serà la segona etapa de "La Volta" que sortirà de Mataró i arribarà a Olot a 3/4 de 5h de la tarda aproximadament a l’avinguda Reis Catòlics cruïlla amb el carrer Eiximenis (consulteu aquí el recorregut de l'etapa d'aquest dimarts de la "Volta").

Els corredors arribaran a Olot procedents de l’autovia A-26 i entraran a la ciutat pel Vial Nord de la N-260a fins al barri de l’Hostal del Sol. Continuaran per la carretera Sant Joan de les Abadesses fins a la meta, situada a l’avinguda Reis Catòlics a l’alçada del carrer Eiximenis. Per motius de seguretat, es tallarà el trànsit en tot el recorregut mitja hora abans del pas dels ciclistes.

Per poder preparar l’etapa de la “Volta”, l’avinguda Reis Catòlics i la carretera Sant Joan de les Abadesses estaran tancades totalment al trànsit de vehicles de les 9 a les 20h (des de la cruïlla de l’avinguda Doctor Danés a la rotonda de l’avinguda Europa).

Aquest dimecres 23 de març, la cursa passarà per Olot entre les 13 i les 14h. La caravana ciclista, procedent de Les Preses, circularà pels carrers següents: avinguda Santa Coloma, passeig de Barcelona, Plaça Clarà, carrer Pare Roca, avinguda Reis Catòlics i carretera Sant Joan de les Abadesses direcció a Vallfogona del Ripollès. El trànsit es tallarà durant aproximadament mitja hora durant el pas de la “Volta”.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes per les molèsties que el pas de la “Volta” pugui ocasionar.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat