MAPA D’ESTABLIMENTS AMB SERVEI A DOMICILI DURANT L’ESTAT D’ALARMA
MAPA D’ESTABLIMENTS AMB SERVEI A DOMICILI DURANT L’ESTAT D’ALARMA El llistat que vol ser una eina pràctica d’ús generalitzat s’anirà actualitzantL’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG, ha posat en marxa un mapa on es mostren tots els comerços i negocis alimentaris de la ciutat d’Olot que durant l’estat d’alarma serveixen a domicili.

 

L’eina pretén facilitar l’abastament de productes de primera necessitat, reduir la mobilitat de la ciutadania, alhora que vol ser un reforç i aparador per aquells establiments de primera necessitat que durant aquests dies de confinament fan un servei especial de lliurament a domicili. Al mateix temps, l’eina també dona resposta a les peticions ciutadanes que el Consistori ha rebut durant aquests últims dies, principalment a través dels canals oficials de l’Ajuntament d’Olot a les xarxes socials.

 

El mapa interactiu s’ha gestionat després de la realització de prop de 200 trucades i contactes als diversos negocis de la ciutat i, de forma senzilla, marca amb icones la ubicació de la cinquantena d’establiments que disposen de servei a domicili. L’objectiu d’aquest nou instrument és ser una font d’informació útil, actualitzada i un suport clau als ciutadans en aquests moments de dificultat. Als emprenedors que realitzen aquest servei a domicili s’han facilitat fins a 150 pantalles de protecció.

 

L’espai es mantindrà permanentment actualitzat i es fa una crida perquè qualsevol establiment, negoci o comerç d’alimentació que vulgui incorporar-s’hi només ha de contactar al telèfon 972 27 91 42 o a través del correu electrònic empresa@dinamig.cat, facilitant la informació al respecte.

 

Consulta els estabiments amb servei a domicili aquí

 
                         
Alimentació Farmàcies Botigues Restauació Altres serveis


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat