ACTUALITZACIÓ: DISTRIBUCIÓ DE MASCARETES PER A LES PERSONES QUE UTILITZEN EL TRANSPORT PÚBLIC PER ANAR A TREBALLAR
ACTUALITZACIÓ: DISTRIBUCIÓ DE MASCARETES PER A LES PERSONES QUE UTILITZEN EL TRANSPORT PÚBLIC PER ANAR A TREBALLAR Voluntaris de Protecció Civil, amb Creu Roja, faran el repartiment de mascaretes també aquest dimecres al matí a l’estació d’autobusosLa Generalitat de Catalunya va fer públic dilluns al migdia com funcionarà el repartiment de mascaretes. Es tracta de les més de 1.700.000 mascaretes distribuïdes pel Govern de l'estat espanyol i que es dirigeixen als treballadors que han d’agafar el transport públic per anar a treballar. Segons han informat des de la Generalitat, la distribució començarà aquest dimarts a primera hora del matí al més d'un centenar de punts situats als espais i intercanviadors amb més afluència de passatgers als municipis de més de 30.000 habitants.

 

En el cas d’Olot, els voluntaris de Protecció Civil han estat els encarregats aquest dimarts al matí de distribuir les mascaretes. També s'ha comptat amb la col.laboració de Creu Roja. De les 6.30 a les 12h a l’estació d’autobusos, han lliurat una mascareta a les persones que fan servir el transport públic per anar a treballar, una vegada s'hagi validat el bitllet. Aquest dimecres tornaran a dispensar mascaretes en el mateix horari de matí.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat